Lastulingot

Kompaktit, jatkuvatoimiset PV-sarjan parabolilingot sekä liikkuvapohjaiset DS-sarjan lingot ovat varmatoimisia ja nesteenerotuskyvyltään erinomaisia. Linkoaminen mahdollistaa sekä emulsiopohjaisten, että täysöljytyöstönesteiden erottamisen lastuista. Meiltä saat tietoa eri linkotyyppien ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri materiaaleille.

Vetamat-laitteistot

Lannerin Vetamat-laitteistot ovat keskitettyjä kokonaisuuksia, jotka varustetaan aina omalla ohjuksella, murskaimella, vuotoalustalla, tankkiosilla jne. tarpeen mukaisesti. Laitteistot on tarkoitettu tehtaan tai tuotantosolun kattavaksi keskitetyksi käsittelyasemaksi, jotka toimivat itsemäisesti ja luotettavasti. Suunnittelemme laitteistokokonaisuuden aina asiakasräätälöitynä huomioiden tarvittavat komponetit sekä käytettävissä olevan tilan.

Kappale-erottajat ja lisälaitteet

Erityisesti kiinteitä kappaleita sisältävien lastukuormien käsittelyä varten varustetaan laitteistot tarvittavilla lisälaitteilla kuten kappale-erottajilla sekä poistokuljettimilla.

Muita lisälaitteita ovat esimerkiksi hissilaitteistot, joiden avulla isotkin lastunkontit voidaan tyhjentää kerralla käsittelyasemaan.

Panostettavat lingot

Lannerin ME-sarjan panostettavat lingot soveltuvat erityisesti öljyisten kappaleiden linkoamiseen. Ennen pesuprosessia suoritettu linkous vähentää oleellisesti öljyn kulutusta ja pidentää pesunesteiden käyttöikää. Linkoja voidaan käyttää myös muissa erikoisovelluksissa ja ne voidaan automatisoida osaksi pesu- tai valmistusprosessia.

Suunnittelemme laitteistot yksilöllisesti

Haluatko lisätietoja lastunkäsittelylaitteistoista? Käytössämme on Lanner-testilaboratorio, jossa voimme suorittaa asiakasmateriaalilla koelinkouksia, jäännöskosteusmittauksia, kapasiteettimääritelmiä sekä öljynerotuslaskelmia.

Ota yhteyttä, niin suunnit-
telemme sinulle parhaan ratkaisun.