Konekohtaiset murskaimet

Lastunmurskaimet ovat integroitavissa suoraan työstökoneen lastunkuljettimeen tai esimerkiksi pumppausasemaan. Materiaalista, lastutyypistä sekä kapasiteetista riippuen on valinta yleensä yksi- tai kaksiakselinen murskain.

Keskitetyt murskaimet

Keskitetyt murskaimet mahdollistavat esimerkiksi suurtenkin kippikonttien käsittelyn kerralla. Mikäli valmistusprosessissa lastujen sekaan joutuu kiinteitä kappaleita voidaan laitteisto varustaa kappale-erottajalla.

Erikoismurskaimet

Lastunmurskaimet ovat integroitavissa erikoissovelluksiin, kuten lastujen ja leikkuunesteiden pumppausasemiin sekä pneumaattisiin kuljettimiin. Lastunmurskainten lisäksi Erdwich valmistaa murskaimia myös muihin sovelluksiin kuten WEEE-romulle, kylmäkoneille sekä erikoiskohteisiin.

Varaosat

Mikäli tarvitset varaosia Erdwich-murskaimiin, ilmoitathan aina laitteen sarjanumeron. Perusmurskainten teräsarjoja ja muita kriittisiä komponentteja löytyy useimmiten varastosta välittömään toimitukseen.

Suunnittelemme murskaimet yksilöllisesti

Ota yhteyttä, kun tarvitset lisätietoja murskaimista! Kerromme mielellämme lisää eri mahdollisuuksista ja hyödyistä. Erdwich-testilaboratorio on käytössänne aina, kun tarvitset lisätietoja laitteiden soveltuvuudesta yrityksesi prosessiin.

Ota yhteyttä, niin suunnit-
telemme sinulle parhaan ratkaisun.