Leikkuunestejärjestelmät

Millaisen järjestelmän tarvitset? Me ITH:lla hoidamme suunnittelun. Keskitetyt leikkuunestejärjestelmät ovat aina projektikohtaisesti suunniteltavia kokonaisuuksia. Työstettävästä materiaalista, käytössä olevista koneista sekä halutusta lopputuloksesta riippuen valitaan kokonaisuuden kannalta sopivimmat suodatusmenetelmät, nesteen ominaisuuksien seuranta- ja säätölaitteet sekä tarvittavat paineet ja tuotot.

Palautuspumppuasemat ja lisälaitteet

Käytetyn nesteen varma ja nopea palautus suodatukseen tapahtuu tarkoitukseen soveltuvilla palautuspumppuasemilla. Tarvittaessa laitteistot voidaan varustaa murskaimilla, jolloin myös pitkät lastut voidaan pumpata nesteen mukana edelleen käsiteltäväksi.

Nesteen ominaisuuksia kuten pitoisuutta, pH-arvoa sekä muita oleellisia parametreja voidaan seurata reaaliaikaisesti. Nesteen laadun automaattinen valvonta ja säätö ennaltaehkäisee haitallisia muutoksia ja varmistaa osaltaan valmistusprosessin sujuvan toiminnan.

Työstökonekohtaiset apulaitteet kuten esimerkiksi paineenkorotusasemat ovat räätälöitävissä yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja koneiden tyyppi huomioiden. Modernit taajuusmuuttajaohjatut korkeapaineyksiköt säästävät energiaa ja mukautuvat vaihtuviin työkalun halkaisijoihin. Leikkuunesteiden paineet ovat korotettavissa aina 200 baariin asti

Konekohtaiset suodatinlaitteistot

Mayfran on myös merkittävä konekohtaisten leikkuunestelaitteiden valmistaja ja tekee yhteistyötä erityisesti japanilaisten ja eurooppalaisten työstövalmistajien kanssa. Mayfran Consep-järjestelmissä yhdistyvät lastunkuljettimen lisäksi nesteen suodatus sekä muut lisälaitteistot kompaktissa paketissa. Konekohtaiset suodatinjärjestelmät taas soveltuvat erityisesti niiihin kohteisiin, joissa keskitetyn järjestelmän rakentaminen ei ole mahdollista.

Ota yhteyttä, niin suunnit-
telemme sinulle parhaan ratkaisun.