Konekohtaiset suodattimet

Toimitamme yksittäiset nauhasuodattimet sekä magneettisuodattimet työstökoneille emulsionesteiden ja öljyjen suodatukseen. Tarvittaessa varustamme laitteet tankkiosilla, pumpuilla ja muilla lisäosilla.

Suodattimet voidaan toimittaa joko tavallisina nauhasuodattimina tai kompakteina syväpetisuodattimina. Toimittamissamme syväpetisuodattimissa käytämme ketjukuljetustekniikkaa sekä sivutiivistettyä rakennetta, jolloin suodatusteho on parhaimmillaan.

Kaikki suodattimet voidaan tarvittaessa toimittaa myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuina versioina esimerkiksi teollisuuspesukoneille.

Katso esimerkkejä eri virtauksista ja tilantarpeesta oheisista esitteistä ja kysy meiltä lisätietoja – ehdotamme sinulle sopivimpia ratkaisuja.

Nestejärjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme keskitetyt leikkuunestejärjestelmät projektikohtaisesti. Työstettävästä materiaalista, käytössä olevista koneista sekä halutusta lopputuloksesta riippuen valitaan kokonaisuuden kannalta sopivimmat suodatusmenetelmät, nesteen ominaisuuksien seuranta- ja säätölaitteet sekä tarvittavat paineet ja tuotot.

Ota yhteyttä, niin suunnit-
telemme sinulle parhaan ratkaisun.