Leikkuunesteiden suodatus ja käsittely

Leikkuunesteiden laadun, eliniän ja ympäristöystävällisen käytön varmistaminen on erikoisosaamistamme. Käytössämme on oman kokemuksemme lisäksi maailman kärkivalmistajien tietotaito. Tämän ansiosta voimme tarjota aina teknisesti parhaat, räätälöidyt ratkaisut asiakaskohtaisesti. Toimitamme niin vaativat keskusjärjestelmätoimitukset suunnittelusta asennukseen, kuin konekohtaiset suodattimetkin.

Tutustu tuote- ja palvelutarjontaamme alla olevista linkeistä tai ota suoraan yhteyttä!

Leikkuunestejärjestelmien teknologiajohtaja

Mayfran on kehittänyt osaamistaan erittäin voimakkaasti leikkuunestejärjestelmien osalta ja on maailmanlaajuisesti kärkitoimittaja auto- ja ajoneuvoteollisuuden, ilmailuteollisuuden sekä muiden konepajojen keskitetyissä leikkuunestejärjestelmissä.

lue lisää

Kunnossapitolaitteet sekä haihduttimet leikkuu- ja prosessinesteille

MKR on leikkuunesteiden ja pesunesteiden kunnossapito-, suodatus- ja linkouslaitteistoihin erikoistunut yritys. Lisäksi MKR on johtava leikkuunesteiden sekä muiden vesipohjaisten prosessinesteiden hävittämiseen tarkoitettujen haihdutuslaitteistojen valmistaja.

lue lisää

Työstökonekohtaiset korkeapainelaitteet

Cooljet on korkeapainelaitteiden valmistaja, jonka kompaktit sekä toimintavarmat laitteistot toimivat erinomaisina tehokkuuden lisääjinä moderneissa työstökoneissa. Laitteet on helppo lisätä uuteen tai käytettyyn työstökoneeseen.

lue lisää

Suodatinlaitteet sekä leikkuunestejärjestelmät

Filtra on leikkuunestesuodattimien ja leikkuunestejärjestelmien valmistaja. Erityisesti konekohtaiset nauhasuodattimet ja erikoislaitteet sekä pienemmät järjestelmäkokonaisuudet ovat tyypillisiä sovelluskohteita.

lue lisää

Suodatinmateriaalit leikkuunesteille

A3 on saksalainen suodatinmateriaalien valmistaja, joka on tunnettu erinomaisesta laadustaan. Varastoimme vakioleveyksiä toimittamiimme suodattimiin, lisäksi varastoimme ja toimitamme erikoisleveyksiä erillisesti sovittaessa.

lue lisää

Nesteiden lämpötilahallintaa

Oikea nesteen lämpötila varmistaa kappaleiden tarkkuuden ja vähentää lämpötilan muutoksista johtuvia virheitä. Hyfra on laadukkaimpien leikkuunestejärjestelmien valmistajien valitsema jäähdytin.

lue lisää

Konekohtaiset öljynerotinlaitteet

Varmatoimiset ja korkealaatuiset sveitsiläiset Lestol-öljynerottimet eli skimmerit sopivat jokaisen työstökoneen perusvarusteeksi. Helppokäyttöiset ja asennusystävälliset laitteet poistavat tehokkaasti emulsion tai pesunesteen pinnalle kerääntyvät johdeöljyt sekä epäpuhtaudet ja pitävät näin nesteen laadun parempana.

lue lisää

Information on the company

Industrial Trading Helsinki Oy is a family-run company established in 1998.

We supply the Finnish engineering industry with chip handling, coolant filtration and air filtration equipment for machine tools.

Machine tool accessories such as chucks, NC-rotary tables and other work holding solutions are a major part of our operations.

We represent leading European, Japanese and American brands which often belong to the standard equipment of prominent machine tool manufacturers.
For more information please contact us!

Contact information:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
02920 Espoo
Finland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi

Företagsinfo

Industrial Trading Helsinki Oy är ett familjeföretag som grundades 1998.

Vi levererar den finska verkstadsindustrin med spånhantering, skärvätskerening och luftfiltreringsutrustning för verktygsmaskiner.

Verktyg och tillbehör såsom chuckar, NC-rundbord och andra uppspänningssystem är en viktig del av vår verksamhet.

Vi representerar ledande europeiska, japanska och amerikanska märken som ofta hör till standardutrustningen för framstående tillverkare av verktygsmaskiner.

För mer information kontakta oss!

Kontaktuppgifter:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Esbo
Finland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi

Teave ettevõtte kohta

Industrial Trading Helsinki Oy on 1998 aastal asutatud ettevõte.

Pakume Soome ja Eesti masinatööstustele metallilaastukäsitlusseadmeid (laastukonveierid, laastutsentrifuugid, briketipressid jne), jahutusvedelike seadmeid (puhastus, filtrid, kõrgsurve süsteemid, separaatorid jne), õhu filtreerimise seadmeid (suitsu, emulsiooniudu ja õliudu) ning palju muid metallitöö masinatega seotud seadmeid.

Tööstusseadmete lisavarustus nagu padrunid , NC-pöördlauad, kinnitused ja magnetkinnitusvahendid on samuti meie valiku lahutamatu osa.
Esindame valdkonna juhtivamaid ja kvaliteetsemaid Euroopa, Jaapani ja USA kaubamärke , mis kuuluvad tuntuimate tööstusseadmeid valmistavate ettevõtete igapäevase varustuse hulka.

Lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Industrial Trading Helsinki Oy
Espoontie 8 A 1
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Espoo
Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306

Über uns

Die Firma Industrial Trading Helsinki Oy wurde 1998 gegründet.

Wir beliefern die Finnische Maschinenbauindustrie mit Anlagen zur Späneverarbeitung und Luft- und Flüssigkeitsfiltration für Werkzeugmaschinen.

Werkzeugmaschinenzubehör wie NC-Drehtische und Spanvorrichtungen runden unser Profil ab.
Wir vertreten führende europäische, japanische und amerikanische Marken welche häufig zum Standardprogramm renommierter Werkzeugmaschinenhersteller zählen.

Impressum:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Espoo
Finnland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi