Mayfran - lastunkuljettimet

Lastunkuljettimien asiantuntija

Maailman ensimmäisen lastunkuljettimen patentoinut yritys on edelleen johtaja alallaan. Yli 500 000 valmistettua kuljetinta, tuhansia myös Suomessa. Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme Mayfran lastunkuljettimet ja lastunkäsittelylaitteet vahvalla kokemuksella.

Konekohtaiset lastunkuljettimet

Käytössämme on erittäin laaja piirustusvalikoima, joka kattaa niin japanilaisten kuin eurooppalaistenkin työstökoneiden tietoja. Suunnittelemme myös yksilölliset kuljettimet juuri tarpeen mukaan. Valikoimastamme löytyvät normaalien lamellikuljettimien lisäksi myös kolakuljettimet, magneettikuljettimet sekä ruuvikuljettimet.

Tarjoamme kuljettimet olosuhteet, lastutyypin ja koneympäristön huomioiden. Ota yhteyttä ja kerro meille lisää, niin ehdotamme teknisesti parasta ratkaisua!

Keskitetyt lastunkuljetinjärjestelmät

Keskitettyjen kuljetinjärjestelmien suunnittelu on erikoisosaamistamme. Suunnittelemme ja toteutamme sekä täysin uudet linjat että vanhojen järjestelmien modernisaatiot ja muutostyöt.

Ota yhteyttä kun tarvitset lisätietoja!

Levyjätekuljettimet

Levyjätekuljettimet ovat pääosin rakenteeltaan samantyyppisiä lastunkuljettimien kanssa. Runkorakenne ja lamelliketjun pinta on suunniteltu levyjätteen erikoisvaatimukset huomioonottaen.

Katso lisätietoja oheisista esitteistä tai kysy lisätietoja!

Erikoiskuljettimet

Mayfran valmistaa erikoiskuljettimia kuten esimerkiksi kuumakestäviä kuljettimia, kierrätysteollisuuden erkoiskuljettimia ja voimalaitosten tuhkakuljettimia.

Ota yhteyttä niin annamme lisätietoja!

Information on the company

Industrial Trading Helsinki Oy is a family-run company established in 1998.

We supply the Finnish engineering industry with chip handling, coolant filtration and air filtration equipment for machine tools.

Machine tool accessories such as chucks, NC-rotary tables and other work holding solutions are a major part of our operations.

We represent leading European, Japanese and American brands which often belong to the standard equipment of prominent machine tool manufacturers.
For more information please contact us!

Contact information:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
02920 Espoo
Finland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi

Företagsinfo

Industrial Trading Helsinki Oy är ett familjeföretag som grundades 1998.

Vi levererar den finska verkstadsindustrin med spånhantering, skärvätskerening och luftfiltreringsutrustning för verktygsmaskiner.

Verktyg och tillbehör såsom chuckar, NC-rundbord och andra uppspänningssystem är en viktig del av vår verksamhet.

Vi representerar ledande europeiska, japanska och amerikanska märken som ofta hör till standardutrustningen för framstående tillverkare av verktygsmaskiner.

För mer information kontakta oss!

Kontaktuppgifter:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Esbo
Finland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi

Teave ettevõtte kohta

Industrial Trading Helsinki Oy on 1998 aastal asutatud ettevõte.

Pakume Soome ja Eesti masinatööstustele metallilaastukäsitlusseadmeid (laastukonveierid, laastutsentrifuugid, briketipressid jne), jahutusvedelike seadmeid (puhastus, filtrid, kõrgsurve süsteemid, separaatorid jne), õhu filtreerimise seadmeid (suitsu, emulsiooniudu ja õliudu) ning palju muid metallitöö masinatega seotud seadmeid.

Tööstusseadmete lisavarustus nagu padrunid , NC-pöördlauad, kinnitused ja magnetkinnitusvahendid on samuti meie valiku lahutamatu osa.
Esindame valdkonna juhtivamaid ja kvaliteetsemaid Euroopa, Jaapani ja USA kaubamärke , mis kuuluvad tuntuimate tööstusseadmeid valmistavate ettevõtete igapäevase varustuse hulka.

Lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Industrial Trading Helsinki Oy
Espoontie 8 A 1
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Espoo
Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306

Über uns

Die Firma Industrial Trading Helsinki Oy wurde 1998 gegründet.

Wir beliefern die Finnische Maschinenbauindustrie mit Anlagen zur Späneverarbeitung und Luft- und Flüssigkeitsfiltration für Werkzeugmaschinen.

Werkzeugmaschinenzubehör wie NC-Drehtische und Spanvorrichtungen runden unser Profil ab.
Wir vertreten führende europäische, japanische und amerikanische Marken welche häufig zum Standardprogramm renommierter Werkzeugmaschinenhersteller zählen.

Impressum:
Industrial Trading Helsinki Oy
Koskelontie 18 D 2
FI-02920 Espoo
Finnland

Tel: +358 10 2922 350
Fax: +358 9 455 92 306
e-mail: info(at)ith.fi